Onze sponsoren

behindthescene

Behind The Scene

Als reclamemaker zou u uw tijd niet moeten verdoen met de operationele gang van zaken rondom een fotografie-productie.
Deze zorg nemen wij graag van u over.
ba1

Braamhaar Ankoné Hoveniers

Braamhaar Ankone creatieve hoveniers in Wierden en Oldenzaal Enter en Almelo, verzorgt tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en vijvers. Braamhaar Ankoné creatieve hoveniers kan elke tuin omtoveren tot een geweldige leefomgeving.
fabri

Fabri

Sinds november 2015 niet alleen op het gebied van printen en kopiëren, maar tevens op het gebied van promotie artikelen, bedrukken en borduren van (bedrijfs-)kleding en leveren wij zelfs Ricoh print- kopieer en scan apparatuur.
BMstoffering

BM Stoffering

Bart Mensink woning en project stoffering is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en trappen. Door de grote diversiteit hebben wij veel kennis en ervaring met het leggen van vinyl, marmoleum, tapijt en pvc/metroflor/mflor.
Salon 138

Salon 138

Bij Salon138 in Enschede word je in ontspannen en gezellige sfeer welkom geheten met een kopje koffie of thee. Dit geeft u een heerlijk relaxmoment. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom en worden met veel plezier ontvangen door ons
enthousiaste en ervaren team.
platvoet

Platvoet Beveiliging

Platvoet Beveiligingssystemen uit Oldenzaal is uw partner op het gebied van beveiliging; alarminstallaties als inbraakbeveiliging, brandbeveiliging
logoi-jambor

Café Jambor

Het gezelligste dart- en biljartcafé in Oldenzaal! Wij danken café Jambor voor het beschikbaar stellen van hun café als onze residentie!
wuco

Wuco Auto's

Langdurig plezier van uw auto, dat wilt u toch ook? Het gevoel hebben dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Zorgeloos rijden, altijd en overal.
Wij danken Wuco Auto’s voor het jarenlang ter beschikking stellen van opslagruimte aan O.C.V. De Thijdarren!
hpc

HPC Hydraulics

Modulair opgebouwde hydraulische leveling en stabilisatiesystemen voor campers en caravans.
cafedebestemming

Café De Bestemming

Gezellig bruin cafe in hartje Oldenzaal . Mogelijkheden tot geven van feestjes/vergaderingen/vrijgezellenfeest enz. ! Regelmatig live muziek en thema-avond.
1-2

AccountAdvies

Persoonlijk, betrokken en weten wat er leeft bij ondernemers. Door ondernemers, voor ondernemers.

Ben Vrooijnk

Multifunctionele werkzaamheden, samengebracht binnen de gebundelde activiteiten en gevarieerde vakkundigheid van Ben Vrooijink.

Riteco

Notariskantoor Riteco in Oldenzaal biedt professionele notariële dienstverlening in een toegankelijk en laagdrempelig kantoor.
TZO_Logo_def-KLEUR

Tandzorg Oldenzaal

Tandheelkunde moet toegankelijk zijn voor alle mensen, alle behandelplannen worden daarbij individueel afgestemd. Er wordt gekeken naar een goede functie van het gebit, afwezigheid van mondziekten, duurzame behandelingen en een fraaie esthetiek.
Springmasters

SpringMasters

SpringMasters uw leverancier voor gasveren. Gespecialiseerd in gasdrukveren, gastrekveren, blokkeerbare veren en dempers in elke gewenste maat- en uitvoering.
RVO2

RVO Makelaardij

Een woning kopen doet u niet dagelijks en is veelal een van de meest waardevolle aankoop in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt de belangen van de verkoper(s). Het is daarom raadzaam om een aankoopmakelaar uw belangen te laten behartigen en welke u kan behoeden voor bepaalde misstappen.
INIZ

INIZ

INIZ is een frisse jonge onderneming met enkele jaren ervaring in het ontwerpen tot en met het opleveren van interieurs, badkamers en tuinen. INIZ maakt ruimtes die strak doch praktisch van ontwerp en vorm zijn.
mb_2_90_3__ms1

Drankengroothandel Het Zwijgertje

Drankengroothandel Het Zwijgertje BV is dé groothandel voor alcoholhoudende dranken. Zo hebben wij een groot assortiment Gins, Vodka, Rum en Likeuren.
koersoost

Koers Oost

Koers Oost Uitzendbureau is het juiste adres voor het vinden van een baan, of het plaatsen van een vacature.
Broekhuis

Broekhuis Oldenzaal

Broekhuis Peugeot Oldenzaal - Úw Peugeot-dealer voor nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud, reparatie en (private) lease.

Aluminium Gieterij Oldenzaal

Aluminium Gieterij Oldenzaal (AGO) is uw partner in het verzorgen van aluminium gietwerk. Vanaf eerste ontwerp tot en met eindproduct inclusief bewerking, assemblage en oppervlakte behandeling.
ottenhof

Ottenhof IJzerhandel

We hebben in Oldenzaal 2 speciaalzaken op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. Met een afd. bouw en industrie, waar ook de particuliere klant welkom is.

ZEKER Financiële Zorgverlening

ZEKER Financiële Zorgverlening biedt professionele ondersteuning bij de financiële administratie van particulieren. Dit doen wij in de vorm van beschermingsbewind.
21528716

Agterbos Hoveniers

Wij zijn een jong en creatief bedrijf gericht op alle facetten binnen ons vakgebied. Onze creatieve ervaringen hebben wij veelal voelen in uw tuin, het is tenslotte een belangrijk verlengstuk van uw woning.

GJG Gelhever Osteopathie

Voor mensen die te horen hebben gekregen "hier moet u mee leren leven", kan osteopathie eventueel een oplossing bieden. De osteopaat ziet de mens als een eenheid.

Jaro Beton

Bij Jaro Beton kunnen we ons al niet meer voorstellen hoe men ooit zonder beton kon.
Beton is eenvoudig te maken, gemakkelijk in een vorm te gieten en ook nog eens hartstikke sterk.

Fysiotherapie De Thij

Fysiotherapie De Thij is een praktijk voor o.a. fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie in de wijk De Thij te Oldenzaal.

Hobru

Groothandel voor Schilders Afbouwbedrijven

Tante Annies & Ome Hans

Tante Annie's in Oldenzaal is beroemd om haar overheerlijke Tapas. Bijna naast Tante Annie's vind u Eetcafé Ome Hans. Een gezellig eetcafé met een uitstekende, maar ongecompliceerde kaart.

Concept Plus

Uitzenden, detacheren, werving & selectie
Ook sponsor worden?

Dat kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor alle sponsormogelijkheden.

Lid worden van de gezelligste carnavalsvereniging van Oldenzaal kan altijd!