Delen:

Vrijdag 21 februari beginnen we met het aanbieden van de wagen aan Opperdar Rob en Sik Sten. De avond begint om 20.00 uur in de hal aan de Thorbeckestraat.

Zaterdag 22 februari wordt de stadsprins binnengehaald op de Groote Markt. Aansluitend is om 14.30 uur de sleuteloverdracht in het stadhuis en betekent dit tevens de start van de Dree Dolle Daag’n.

Zondag 23 februari is natuurlijk de Grote Twentse Carnavalsoptocht! We hopen op mooi weer en dat ‘Ellen’ maar geen roet in het eten mag gooien.
Vanaf 19.00 uur vieren we nog even door bij Café Jambor!

Maandag 24 februari staat de kinderoptocht op het programma.

  1. Vanaf 12.00 uur zijn er diverse festiviteiten voor de kinderen in de grote tent op de luifelmarkt. De kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken, er lopen clowns met ballonnen rond en er is wat te eten en te drinken verkrijgbaar.
  2. Rond de klok van 13.30 uur begint de kinderoptocht vanaf de grote steen op de luifelmarkt. De (nieuwe) route staat hieronder en er wordt geëindigd in de tent op de markt waar de medailles worden uitgereikt.

’s Avonds is dé avond! Vanaf 20.00 uur begint het Rosenmontagbal, mede georganiseerd door R.M.V. De Zatte Rooskes. Het wordt een avond met optredens van vele live-artiesten. Het belooft wederom een fantastische avond te worden!

Dinsdag 25 februari gaan we ‘s avonds eerst naar het Bokverbranden. Aansluitend gaan we naar Café Jambor. Voor O.C.V. De Thijdarren staat deze avond in het teken van het Aftreden van Opperdar Rob en Sik Sten. Ook mag de Hoogheden-parade wederom niet ontbreken. We gaan er een mooi afscheid van maken met z’n allen!

Woensdag 26 februari is het dan echt afgelopen en is er de gelegenheid nog even na te kletsen onder het genot van een harinkje en een drankje. Deze avond begint om 20.00 uur en is wederom bij Café Jambor.

Wij wensen iedereen een onmeunig goed en mooi Carnaval toe en zien jullie graag op onze feesten!

Social Share